Vore vine

Vinum Autmundis Finesse Riesling Kabinett Tør. Pris 110 kr. 6 flasker 580 kr.

 Favoritvinen fra vore samarbejdspartnere i Die Odenwälder Winzer Genossenschaft, som vore kunder køber igen og igen. En helt igennem fantastisk og behagelig hvidvin, der med sin afrundede blødhed, struktur, fylde og frugt går til snart sagt enhver forret og hovedretter. Samtidig en vidunderlig “nyde-vin” som aperitif, over ost eller uden noget til. Det er ikke uden grund, at vinen har en guldpræmiering fra Land Hessen.

grauerburgunder

Grauer Burgunder, guldmedaljevinder i Gross Umstadt. Pris: 110 kr.

 

granat_rotwein

Dornfelder Fyldig og tør – Pris 120 kr.

 

finros

Finesse Rose – Spätburgunder Weissherbst. Pris 120 kr.

 

Weisser Burgunder Spätlese – Tør. Pris: 110 kr. pr. flaske. 6 flasker 550 kr. 

Vinen er tør, med mandel og frugt – og en vidunderlig blødhed, der står i modsætning til mange andre mere skarpe hvidvine. Vinen gør sig godt til alt fra aperitif, fisk, grønt, ost og endda rødt kød.

 

Roter Riesling Spätlese – tør – fra Umstädter Herzberg. Guldpræmiering i Land Hessen (hvidvin). Pris 120 kr.

Den sjældne Roter Riesling Spätlese hvidvin tilbydes nu. Der er tale om en ny produktion, der i år kun er fremstillet i 800 flasker, baseret på en rød rieslingdrue, som kun dyrkes ganske få steder i verden. Vi har et begrænset antal  flasker af denne guldpræmierede hvidvin. Vinen har en intensiv frugtaroma af abrikos, fersken, lime og fennikel.
 Smagen er fyldig tæt. 

Elegant, udtryksfuld og storslåede finish. 
En vin der bør prøves!

2010er Spätburgunder Weissherbst Eiswein-001

Spätburgunder Weissherbst Eiswein, 2010 Pfälzer Schloss. Pries 325 kr.

Den karakteristiske og markante dessertvin Eiswein fra vores samarbejdspartnere i Odenwälder Winzergenossenschaft, Hessische Bergstrasse Bereich Umstadt. Eiswein produceres på druer, der netop har fået den første frost, hvilket bringer sukkeret frem. Cremet, citrus og samtidig skarp.